Jag föreslår att du hädanefter torkar all svamp, så kan du bevara svampen hur länge som helst om den förvaras torrt och helst mörkt i ett skåp.Smaken är så mycket bättre och även konsistensen på svampen när den varit torkad.Jag har en jättebra svamptork.Sluta frysa in svampen.Jag slutade med det 1975.
Jag testade tillsammans med vänner att tillaga både fryst-,färsk-,och torkad svamp. Vi kom alla fram till samma sak. Den torkade både smakade bäst och konsistensen blev mycket mer aptitlig.Inget sladder. Lite tuggmotstånd och mindre beska.
PRÖVA GÄRNA NI OCKSÅ.Jag tycker det står fel i böckerna.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.