0 658 visningar

4 svar

stora bilder

maria A

15 okt 2012 kl. 17:20

Hur gör man för att lägga upp så stora bilder som ni gör?om jag minskar dem i paint bli de för små för att uppfatta detaljer

tacksam för hjälp

0

myfiken

15 okt 2012 kl. 17:30

Det finns många alternativ.

Ett alternativ som fungerar oavsett vad du kör för operativssytem på din dator är GIMP (GNU Image Manipulation Program): http://www.gimp.org/ (Vilket är ett väldigt kraftfullt gratisprogram som är starkt influerat av photoshop)

0

maria A

15 okt 2012 kl. 17:47

tack så hemskt mycket

0

Daniel Åström

15 okt 2012 kl. 22:52

En variant som jag skrivit tidigare. Tycker det är den enklaste varianten.

Ett bra program för att ändra upplösning på bilder om man kör Windows XP är Image resizer som ingår i paketet Power toys.
Finns att ladda ner här:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=211477

Finns ett liknande program som är gjord av 3e part som fungerar i Windows 7.
http://imageresizer.codeplex.com/releases/view/82827

Jag kör den för Windows 7 och det är absolut smidigast tycker jag, bara att högerklicka på bilden och sen välja resize pictures, välj sen upplösningen du vill ha (custom, 1200x900) och sen kommer den ihåg den upplösningen du valt till nästa gång.

0

yingzhi

9 mar 2020 kl. 08:14

Photoshop - det ultimata verktyget för avancerad retuch och bild-arbete, såsom fotokollage och liknande.  Photoshop är bra för bild manipulering och att göra mer effekter osv .  Jag använder Photoshop,  Jag har en Deco Pro de XP-Pen ( https://www.xp-pen.com ) , räcker alldeles utmärkt till en början och långt senare.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone
Gillar du SvampGuiden?