1 198 visningar

0 svar

Två tickor

NisseJ

26 feb 2017 kl. 15:42

Går igenom mappen ” Oid. tickor “. Har svårt att sätta namn på dessa båda. De växer på nedfallna grenar/stammar av lövträd i strandsnårskog på södra Mälarstranden, Västmanland. Är osäker på trädslag men runtomkring finns al. asp. ask. björk m.fl. trädslag. Tacksam för förslag på artnamn om det är möjligt enbart utifrån bilderna.

Svara på inlägg

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägg ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Bli medlem i Sveriges Mykologiska Förening
Gillar du SvampGuiden?