0 155 visningar

3 svar

Aspbebyggare

JanAUppsala

14 mar 2017 kl. 13:33

Också jag har hittat nåt vackert på asp - igår -  mest på en ändyta. Kan det vara samma art som Kjetil visar?

0

Irene A

14 mar 2017 kl. 15:31

Det ser ut att höra till samma släkte i alla fall…

0

JanAUppsala

15 mar 2017 kl. 08:04

Ska kolla på fredag? och kapa kubb att “planteras” på skyddad, lättåtkomlig plats.

0

JanAUppsala

17 mar 2017 kl. 16:19

Nu är det snart fredagskväll och transplantat är hemhämtade. I morgondagens ljus ska det tas några bilder oxå på de hemtagna - som småningom ska åka buss till en säker och lättåterfunnen asprik plats. Hoppas utvecklingen fortsätter där Den avbildade snittytans snittdiameter är (hela) 65 mm!

Svara på inlägg

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägg ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Bli medlem i Sveriges Mykologiska Förening
Gillar du SvampGuiden?