Du har ju svarat på din egen fråga att den aldrig blir helt giftfri. Om du sedan vill äta den får du stå för själv det skall ingen annan behöva stå till svars för. Det finns många säkra kort i dem flesta matvarubutiker så jag undrar varför man skulle ens fundera på att chansa.
Och för att Ica säljer nått betyder det inte att det är giftfritt eller nyttigt den säljer mycket skräp som enbart ger hälsobesvär för en kort stunds njutning.
Antagligen har de väl kokat ur dem 150 gånger för att undvika ansvar om någon skulle bli dålig. Men det finns ju också problemet med att de är cancerogena och vilket ämne som är ansvarigt för det och om det är vattenlösligt vet jag inte.
Jag köper inte heller stenmurklor. Det är en slags protest också. Tycker det är löjligt att de ens säljs. De är vad jag vet bara här i skandinavien vi envisas med stenmurklor. Ungefär som med östersjöfisk.
Gick för fort. Ungefär som med östersjöfisk som tydligen bara vi tål, skulle det stå. Den får ju inte säljas som människoföda i resten av Europa.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.