0 382 visningar

1 svar

Vad är detta för färgglad skivling?

Felicia A

3 jan 2018 kl. 16:24

En gul och grön/grå skivling hittades i dåligt skick november 2017 i en lundartad miljö nära en bäck med diverse lövträd bl.a. hassel, asp, ek. Luktade på svampen men kunde inte känna något annat än “gammal disktrasa” eller något åt det hållet. Området var inte betat men det är inte helt omöjligt att det någon gång för mycket längesen har varit hävdat.

Någon som kan se vad det är :)?

0

Jonet

3 jan 2018 kl. 16:48

Alltid svårt att säga när svampen är i det skicket men jag är ganska säker på att det är en granblodriska

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?