0 389 visningar

1 svar

Ostronmussling

Lilja

9 jan 2018 kl. 08:05

Hej! Kan detta vara ostronmussling? Plockade den igår den 8 januari på ek. Tycker den verkar för mörk på skivorna, att foten är för kort och att inrullad kant saknas på de små exen så jag är mycket tveksam. Dock är de mörkaste riktigt blöta och väta kan ju göra svamp mörkare. De är köttiga och har mild smak.

0

Lilja

9 jan 2018 kl. 09:01

Lyckades inte få med bilderna, får se om det går nu.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?