0 464 visningar

3 svar

Vad är detta?

HLilja

25 feb 2018 kl. 20:42

Gammal och medfaren, men fin ändå. Hittad i Bohuslän 25 feb på stående död lövträdsstam, nästan nere vid marken. Tyckte först den hade taggar men jag undrar om det inte är gamla porer. Kan någon se vad det kan vara?

0

Eva W

9 apr 2018 kl. 20:52

Hei. Ser ut som gamle altickor.

0

HLilja

9 apr 2018 kl. 23:34

Åh tack! Det kan säkert stämma då det växte mest al runtomkring denna gamla och för mig odefinierbara stam. Ska bli intressant att studera altickan och så småningom även titta efter fräscha exemplar:-)

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?