3 504 visningar

2 svar

Kan det vara någon chans att hitta stolt fjällskivling här?

Andreas-Nilsson26

4 mar 2018 kl. 00:16

Kan stolt fjällskivling växa i en sån här miljö, där det är väldigt öppet med gräs och sandig mark nära havet? Förknippar den här växtplatsen med stolt fjällskivling från en svampbok jag har. Har lånat en bild på det här stället. Vad tycker ni? Kan det vara lönt att spana lite här efter stolt fjällskivling långt senare när svampsäsongen börjar?

2

Michael Krikorev

9 mar 2018 kl. 22:28

Det är inte omöjligt, men svårt att säga enbart efter en bild.

Här är tips på kända växtplatser att hålla utkik på när sensommar och höst kommer: https://artportalen.se/search/map/taxon/4977

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?