0 272 visningar

0 svar

Nässelutslag av svamp

Inger Ericson

15 apr 2018 kl. 17:54

Är orolig att jag utvecklat svampallergi mot trattkantareller. Fick höst 2017 massor av dessa, ca 80 liter som jag under en period på en månad rensade och förvällda för infrysning. I samband med detta fick jag nässelutslag på hela kroppen, inte i ansiktet. Dessa har jag haft till o från under ett halvår och är nu på utredning hos vården. Är också hyperallergisk mot vindruvor, hallon, hasselnötter. Funderar om det kan ha varit svampen som satt igång det…..måste testa o äta tillsammans med rödvin o se om det blir reaktion.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?