0 383 visningar

3 svar

Orange ticka på levande tall

evamari

2 maj 2018 kl. 16:56

Hittade denna orange ticka på en levande tall men kan inte identifiera den mha svampboken, Jag bor i södra Blekinge.

0

evamari

2 maj 2018 kl. 17:00

Hittade denna orange ticka på en levande tall men kan inte identifiera den mha svampboken, Jag bor i södra Blekinge. Första skicka två bilder i förra inlägget men fick bara med en. Så det får bli två inlägg.

0

Eva W

2 maj 2018 kl. 20:54

Er den så oransje under, i virkeligheten også. Og ikke bare på bild? Klibbticka på tall, synes jeg ofte har en sterkere rødfarge, enn når den vokser på annet. Kan være en ung klibbticka.

1

SusanneH

3 maj 2018 kl. 07:01

Ja klibbticka är det.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?