0 311 visningar

1 svar

Tickor på gran?

Sebastian E

18 maj 2018 kl. 11:23

Hej! Jag håller på med ett arbete i min biologikurs där man bland annat ska försöka artbestämma olika växter, djur och svampar. Bilden jag bifogar visar två tickor på en gran som jag inte kan komma fram till vad det är för någon art. Just nu gissar jag på att det är fnösktickor, men är inte alls säker.

0

JanAUppsala

18 maj 2018 kl. 12:07

Det enda som är tämligen säkert är att om de växer på gran, så är det INTE fnösktickor. Troligare är att bilden visar urgamla klibbtickor.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?