0 479 visningar

2 svar

Vilken champinjon?

Skogsvandraren

2 jul 2018 kl. 23:06

Hej vilken champinjon är det jag har hittat? Parkmiljö under lind Angenäm doft

0

Michael Krikorev

11 jul 2018 kl. 11:44

Champinjoner är svåra så jag vågar inte säga något säkert, men första tanken är en sommarchampinjon, Agaricus altipes, baserat på dragningen åt orange mot fotbasen, den tunna ringen och ängschampinjonslika hatten.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?