0 139 visningar

2 svar

Gammal granriska?

AmaT

11 okt 2018 kl. 10:46

Blir granriska blåaktig i färgen när den börjar bli gammal (d.v.s. börjar sjunga på sista versen)? Växer i gammal kalkbarrskog (mest med gran men även enstaka äldre tallar) norr om Östersund i Jämtland.

0

JanAUppsala

11 okt 2018 kl. 11:19

Visst får oxå den sina fläckar ibland - men dins svampar är nog - tror jag - “svampsjuka” granblodriskor.

0

AmaT

12 okt 2018 kl. 10:32

Tack för svar!

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?