0 129 visningar

2 svar

Kryddspindling, persiljespingling eller barrfagerspindling?

AmaT

11 okt 2018 kl. 10:56

Vet någon vad detta är för spindling? Tyvärr är färgåtergivningen på bilderna inte den bästa. Luktade lite som kryddspindling. Växer i gammal kalkbarrskog med mestadels gran, enstaka tall, i Jämtland.

0

Thomaz

11 okt 2018 kl. 14:21

Klubbspindling kanske också... Velumresterna brukar se ut så.  Fast invänta fler svar.

0

Thomaz

11 okt 2018 kl. 15:02

Odörspindling kanske också en möjlighet.
luktar ju lite.  Har ingen fotknol heller som kryddspindling.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?