0 143 visningar

3 svar

Vad kan detta vara?

Maria13

4 nov 2018 kl. 16:44

2 olika svampar. Hittas i mossa under tall

0

Maria13

4 nov 2018 kl. 16:45

Svamp 2

0

Maria13

4 nov 2018 kl. 16:45

Svamp 2 ovansida

0

JanAUppsala

4 nov 2018 kl. 17:07

Den första bör vara ngn form av blek nagelskivling, den andra ser ut som en mjölskivling, dock med “ben som Rönnerdal” (lurvigt). Att lukta på svampar är ett mycket bra sätt att få hum om/hjälp med/ vad det kan vara. Mjölskivling luktar som nymalet rågmjöl och har rosa sporpulver!

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?