0 175 visningar

1 svar

Fråga om svamp.

Lars Efraimsson

6 nov 2018 kl. 09:29

De här två svamparterna hittade jag på ett hyperitberg några mil norr om Karlstad. Vore kul att veta vad det rör sig om för arter. Bifogar bilder.

0

bra svar

JanAUppsala

6 nov 2018 kl. 10:42

Det vore också “kul att få veta” trädslag i närheten, men den första ser ut som/är den sällsynta grentickan, som helst vill ha ädellöv att snylta på men kan nöja sig med enklare lövrötter o.d.  Den andra är flattoppad klubbsvamp som har ett bra år i ar.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?