0 317 visningar

2 svar

Musslingar

ConnyE

12 jan 2019 kl. 17:36

De har musslingarna hittade jag idag. Den gulbruna växte på fågelbärsträd, den gråvita på kastanjeträd och sälg. Jag antar att den gråvita är en ostronmussling men förstår inte vad den gulbruna är. Den är inte lika seg som den gråvita.

1

HLilja

12 jan 2019 kl. 17:48

Vad jag kan se har du ostronmussling till höger och grönmussling till vänster. Den senare är ingen matsvamp.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?