0 215 visningar

2 svar

Vilka mykorritzor är nödvänluha för en rodorendo ?

Jukka Viherlaakso

17 apr 2019 kl. 13:50

Hur skär det lättaste att tillge extra dos för planteringen ?

0

JanAUppsala

17 apr 2019 kl. 15:39

Har inte hört talas om mykorrhiza I samband med Rhododendron! Den är dock en kalkskyende surjordsväxt, som trivs med ett pH omkring 5, vilket man kan åstadkomma med t.ex. ogödslad torv. Googla på “Rhododendron pH” så får du se!

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?