0 204 visningar

2 svar

Vilken svamp kan detta vara?

229988.0

13 aug 2019 kl. 20:24

Med tanke på min osäkerhet så måste jag tvivla på om det är det jag tror det kan vara. Gräsmatta, nyklippt och näringsrik. Skulle vara tacksam för svar.

0

hcooh

13 aug 2019 kl. 20:37

Ljus och upplösning är inte den bästa. Gömmer du dig i källaren för just dessa bilderna?

1

svampiana

13 aug 2019 kl. 20:41

Det är inte toppslätskivling ifall du tror det. Och varför vara så PK och försöka få det att låta som att du inte frågar efter toppis du borde vara ärlig ist

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?