0 241 visningar

3 svar

Små svampar på björklåga

Ulla Kruys

9 okt 2019 kl. 18:23

Dessa växte i en betad hage på en låga där det också fanns gott om tegelröd slöjskivling. Norr m Kalmar. Tacksam för hjälp med ID!!

0

JanAUppsala

9 okt 2019 kl. 20:02

Alltför få uppgifter/data/mått - men kolla t.ex. vinterhätta. Skarp bild av hattöversida kunde möjligen vara till hjälp.

0

Ulla Kruys

12 okt 2019 kl. 14:49

Lägger till bild från idag efter regnet. diameter ca 1,5 cm

0

JanAUppsala

12 okt 2019 kl. 15:06

Det var mycket bättre, men jag tror fortf i första hand på vinterhätta eller kanske möjligen någon annan höstlig hätta. Ingenting att samla in och äta!

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?