Hej
Jag har ett stort växthus med tomater, aubergin och chili. Och nu också Svamp! Med vad är det för svamp? Går den att äta? Eller är den giftig. Kan sägas att svampen öppnar hatten som en fjällskivling men jag har inte en sådan svamp på bild. De första två slängde jag nämligen på komposten.
“Brun trädgårdschampinjon” el närbesläktad vill jag kalla den - och jag skulle äta den och tycka den var god! Googla och läs!
Återigen ett beskäftigt inlägg i lätt raljant och överlägsen ton från herr JanA.Uppsala. Trådskaparen har säkert, i förtroende, vänt sig till detta forum i sin undran, efter att ha både googlat och läst.
Jag anser, med all respekt för forumet och dess deltagare, med uppenbart klart varierande social och pedagogisk begåvning, att HannaHansson förtjänar ett mycket bättre svar än det som givits. Om det i ett svar slås fast, utan någon som helst förklaring eller motivering, att det är en “Brun trädgårdschampinjon” el närbesläktad vill jag kalla den” och sedan hänvisa till googling och läsning, ja då tycker jag nog att både trådskaparen och alla andra intresserade läsare borde besparats detta inlägg. Det borde strida mot själva grundtanken med forumet: att förklara, sprida och dela personlig kunskap om svamp.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.