Hej
Kremlor är kanske nästa steg?
Lär dig hur de ser ut, och hur man gör smakprovet. Är de milda i smaken är de ätliga.
Efter det kommer riskor. Blodriskan och andra riskor som avger en morotsfärgad saft är alla ätliga.
Trumpetsvamparna är också bra grejer. Kolla upp dem
Sen har du missat några enkla soppar: tegelsopp, brunsopp och karl Johan är enkla att lära sig.
Min senaste favorit är rimskivlingen som ser rätt så speciell ut, men är kanske lite mer avancerad.
Blomkålssvamp och andra väldigt speciella arter är också lätta
Lycka till
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.