Har kikat lite!
tack för svaren och uppmuntringarna.
Faktum är att det är som Irene skriver en rodnande fjällskivling.
Jag tror att hon tog det på att skaftet saknade vattring?
Jag fick en liten bieffekt när jag la över en skål. Genom att lukta på den rodnande samt även på den som jag plockat med vattrad skaft/fot när dom legat ett tag under skålarna var det en tydlig nötsmak på den riktiga och en mycket unken doft på den rodnande. Båda var hyfsat nyplockade…
När jag sen skrapade lite lätt på skaftet på den rodnande så såg man att skaftet började rodna inom bara ett par sekunder.
Så tack allihop, detta var ett fantastiskt forum.
Mvh
Linköping
Javisst är det vårmusseroner - man varför i….. frågar du under rubriken “Stolt fjällskivling!?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.