Jag plockade lite fjällig taggsvamp igår. Jag har aldrig ätit dem förut utom någon enstaka svamp blandad med en massa andra sorter. Finns det något specialrecept man bör prova, eller funkar det bäst att bara steka eller göra en vanlig stuvning? Enligt databasen ska den ha en “speciell” smak, vad är bästa sättet att få fram den så tydligt som möjligt?
Inlagd fjällig taggsvamp har jag hört talas om här kommer en länk men inget recept du får kanske googla eller leta i receptbanken till vänster på forumsidan!
Jag har själv inte provat den!
http://mat.msn.se/3.13074/varufakta/fjallig-taggsvamp
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.