Jag såg att det fanns en gammal tråd ang. olivolja med svampsmak. Någon påstår då att detta inte är möjligt. Jag tycker tvärtemot att jag lyckts ganska bra. Jag gjorde som så att jag tog ca. 1dl finmalt svampmjöl från torkade “trattissar” och blandade med ca. 2,5dl olivolja. Värmde upp detta till ca. 70 grader och hällde över “geggan” på lagom glasflaska. Har nu stått i 3 månader och har en tydlig smak av kantarell. (Har även gjort blidtest på bekanta som inte vet vad de smakade på)Glöm inte att skaka flaskan lite då och då under lagringen.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.