0 510 visningar

1 svar

Vad för man för lön som svampkonsulent?

Andreas Nilsson

16 feb 2018 kl. 10:45

Hej! Jag undrar om ni som är svampkonsulenter hur mycket man får i lön som svampkonsulent. Jag håller på med ett skolarbete och skulle vilja få svar. MVH Andreas Nilsson

0

Michael Krikorev

16 feb 2018 kl. 15:57

Det finns sällan något arbete på heltid som “svampkonsulent”. Bl.a. för att högsäsongen bara är på hösten. Svampkonsulenter kan hjälpa till vid olika svamparrangemang mot ersättning, men det är ofta engångsersättningar och ingen regelbunden lön som utbetalas. Det kan vara allt från 0 kr till 5000 kr eller mer i arvode per gång för en utflykt, ett föredrag eller ordnande av svamputställning. De flesta svampkonsulenter försörjer sig på något helt annat, men några arbetar med svamprelaterade saker som svampodling, svamputbildningar, försäljning av svamp, svampprylar och utför svampinventeringar etc., och ofta då i eget företag och inte som anställd hos någon annan.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?