0 413 visningar

1 svar

Rosa Champinjoner

E

21 mar 2018 kl. 13:09

Hej! Jag skivade en champinjon häromdagen och upptäckte att den var lite rosa invändigt (istället för grå/svart). Jag har aldrig sett detta förr och undrar om detta är normalt och om svampen ändå går att äta?

0

Andreas-Nilsson26

21 mar 2018 kl. 16:06

Om du menar svampens skivor så är det normalt att skivorna är rosa innan de blir mörkare brunt. Du kan lugnt äta dem.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?