0 270 visningar

2 svar

Vad är det för svamp?

Jonathan

27 jun 2018 kl. 12:28

Hittad växande på en tallstubbe i södra Dalarna.

1

JanAUppsala

27 jun 2018 kl. 12:32

Trots bilden kan det vara syllsvamp som har ett bra är detta torrår..

0

Jonathan

27 jun 2018 kl. 13:41

Tack Jan. Det verkar mycket riktigt vara en Syllsvamp. Ja, bilden hamnade i fel vinkel vid uppladdning och blev även mörkare. Ska se om jag kan hitta några fler exemplar när jag drar ut i skogen igen.

Mycket riktigt växte den på en torr plats och med konstant sol.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?