0 268 visningar

3 svar

Hello

Hemske13

21 apr 2019 kl. 17:03

Jag va ute i skogen igår o letade murklor..men
Jag hittade ingen men däremot dom här..E det nån sorts röksvamp???det va i Västervik .mvh henke.

0

JanAUppsala

21 apr 2019 kl. 18:51

Ser lite vårtig ut…

0

Daronoch

26 maj 2019 kl. 22:16

Ja det är en röksvamp, i det stadiet ska man inte äta den, innan den blir sådär är den vit och taggig på toppen, den går då att äta men vad jag läst är inte speciellt god.

0

mumrik

27 maj 2019 kl. 05:47

Det säjs alltid att röksvamp inte är nåt vidare. Men det är smaskens! Man ska nog inte stuva - knaperstek i mycket smör!

Fast som vanligt är ju smaken olika.

Svara på inlägget ovan (Vill du istället skapa ny fråga klicka här!)

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan (vill du istället skapa ny fråga klicka här!) ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?