0 528 visningar

2 svar

Vilken svamp och hur snabbt växer den?

Krilleberg

22 dec 2021 kl. 14:34

Vi har ett yttertak som haft en skada. På träet på taket växer en svamp. Jag tänker inte äta den men jag är väldigt nyfiken på hur fort den typen av svamp växer. Den är ca 4 cm i diameter.

0

Krilleberg

22 dec 2021 kl. 14:45

Bilden

0

Joachim Krumlinde

22 dec 2021 kl. 18:39

Det är vedmussling. Själva fruktkroppen växer nog inte så mycket men träet är infekterat av svampen och måste på sikt bytas.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad version för iPhone och iPad. Läs mer!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Arkivera webbplats, intranät och sociala medier
Gillar du SvampGuiden?