0 110 visningar

4 svar

Vad är svampar i allmänhet bra för??

SliitZ

21 sep 2004 kl. 13:33

Hur skulle det vara om det inte fanns svampar??

0

Johnny

21 sep 2004 kl. 15:36

Många svampar har väl en nog så viktig uppgift som nedbrytare. Skapa t ex röta i träd som gynnar mängder med andra organismer.

0

Jens

22 sep 2004 kl. 13:56

För att inte snacka om Mykhoriza (svamprot) där myzelet i ömsesidigt utbyte med bl a träd överlåter diverse ämnen som både svampen och trädet behöver.

Svara på inlägg

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. Skapa nytt inlägg om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägg ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Kontaktlinser är praktiskt i skog och mark. Svampguiden rekommenderar www.netlens.se, de har låga priser och levererar snabbt direkt hem i brevlådan
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Bli medlem i Sveriges Mykologiska Förening
Gillar du SvampGuiden?