Hej Bibbi!
Du hittar receptet!
I forumet under just Recept( till vänster)Det finns nästan längst ner i listan.
Det finns flera varianter av denna läckra finska svampsallad. Här följer ett bra grundrecept för peppar-, skogs- och skäggriskor.
Ingredienser:
• 2 hg färska “finska riskor” (se ovan)
• 1-2 tsk salt
• 1 gul lök
• 1 äpple
• 3 dl gräddfil (eller créme fraiche)
Gör så här:
• Koka av riskorna i 10 minuter i rikligt med vatten.
• Finhacka de avkokta riskorna, löken och äpplet.
• Blanda allt med gräddfilen och smaka av med salt
Oemotståndligt smörgåspålägg som håller
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.