Hej
Jag tänkte börja plocka lite kremlor detta år.
Är det något jag bör tänka på, några goda råd är aldrig fel.
När man smakar på en ej ätlig kremla är smaken då påtagligt skarp och brännande? Som om man smakar på en gallsopp så känner man ju en enorm beska.
Den brukar vara väldigt påtaglig. Men med vissa kremlor kan dröja några sekunder innan smaken slår till, tycker jag
Sen finns ätliga kremlor som åtminstone i min mun kan ha en lite pepprig smak, men då menar jag pepprig på samma sätt som maten smakar peppar när man kryddat den lätt, d.v.s. en svag smak, inget som får en att spotta och fräsa.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.