Jag har aldrig förstått mig på denna svamp som alla vill hitta och plocka.
I stekpannan tycker jag att det blir som pappers bitar!
Ge mig tips hur jag bäst tar reda på stööre mängd av svampen?
Foten ska tas bort det vet jag!
Råfrysas?
Eller ska jag lägga alla i en kastrull och låta dem sjuda lite och sedan paketera dem?
Torka vet jag också är bra,men hur tillrättar jag dem sedan.
Svampmjöl? Vad är bästa köksredskapet för att tillverka svampmjöl?
Jag torkar dem och lägger dem sedan i blött i ca10-15 min,när jag ska använda dem dvs, häller bort vattnet som KAN , inte alltid, bli lite beskt. Steker dem på ganska låg värme under lite längre tid gärna tillsammans med någon form av lök eller vad man har.Passar alldeles utmärkt i paj dels genom sin storlek och dels genom sin smak…Trumpeten är jättebra till såser då man bara tar en näve och smular ner rakt ner i. härligheten…. Det jag vill säga är att den är perfekt att torka..