Det var inte riktigt det jag tänkte på. Men en rolig bild.
Jag vill röka svampen som man gör med tex fläsk, skinka eller korv.
Fler tips mottages tacksamt.
Det är väl inte bara jag som har tokiga ideer?
0
klas jaederfeldt
8 okt 2011 kl. 01:08
bra tanke , men jag vet inte om det funkar, men pröva gärna och berätta . rökningen gör nog inte att svampen går att spara , men rökning + torkning kanske funkar
0
Asiankitten
8 okt 2011 kl. 01:14
Jaaa precis vad jag tänkte! Typ rökta torkade trattisar måste ju bli underbart! :)
Kanske om man kallröker och torkar samtidigt? :) Berätta gärna om du provar!!
0
Kristina Moszko Fäldt
19 nov 2011 kl. 15:28
Har nu varmrökt trattisar men fick mögelpåväxt vid torkningen!!!!
Ska prova att röka svampen torkad, det brinner kanske upp.
Skam den som ger sig.
Kristina MF
0
"JAS" Helsingborg
19 nov 2011 kl. 16:26
Jag har hört talas om rökt ostronmussling och då rökta man den färska, vet tyvärr inte hur det föll sig ut men varför inte. Intressant är det i alla fall.
Du kan anmäla inlägget genom att klicka på knappen "Skicka" nedan, så blir administratörer uppmärksammade på detta inlägg och kan kontrollera om det bryter mot forumreglerna och vidta åtgärder.
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Rekommenderat
Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version!Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!