0 438 visningar

1 svar

torkning av soppar

hanna

16 aug 2008 kl. 12:49

Jag har testat att torka Karl Johan med utmärkt resultat, godare än färsk svamp.
Äntligen börjar det bli svampigt i skogen. I dag hittade vi massor av Smörsopp och Aspsopp, kan man torka dem på samma sätt? Eller andra tips om tillagning?

0

anithau

16 aug 2008 kl. 15:32

Hej Hanna!
Du kan torka alla soppar, skär dem i tunna skivor. Ha torken på ca 40 grader. Det blir kanonbra.
Sandsopp får som torkad en liknande murkelsmak.
Lycka till

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone