Vad göra med trattisar som är frusna? torka dom som vanligt eller hur gör ni?
Själv fick jag plocka lite halvfrusna förra veckan men dom gick bra att torka…
Och en tanke till:
Smakmässigt, vad tycker du är bästa sättet att förädla dom på, torkning eller förkokning eller rent av något annat.
Är ju så pass mycket trattisar nu här så man skulle våga sig på att prova något nytt…
Om jag inte fattar helt fel så måste ju det innebära att man inte behöver förvälla trattisar?
(som tar sån tid och är sååå tråkigt..)
Jag syftar på de ofrysta som man plockar tidigare på hösten innan frosten kommit?
Då borde man ju kunna lägga in dom i frysen direkt.
Eller tänker jag fel?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.