Hittade dessa då jag var ute på en motionsrunda i Norrtälje. Hade bara nyckelknippan som storleksreferens. Första gången jag ser så här stora röksvampar, de var lite snigelätna men fasta och fina. Borde jag gå tillbaka och olocka dom? Är dom goda?
dom är bar matsvampar så länge de är vita innuti, Det finns en italienare som heter Carlutscii (kanske felstavat) som driver en svamp resturang i London, han tycker att de är fantastiska.
jag skar ut några bitar, panerade me ägg å ströbröd stekte, tyckte inte att det var så märkvärdigt, men ja e ju inte kock
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.