Oj, vilken härlig fångst!!
Vore kul att veta hur du gör med svampen efter plockning. Jag ser att du lagt den på tidningar…låter du den ligga till nästa dag innan du rensar osv, förväller du svampen eller torkar du den?
Jag är “gröngöling” vad gäller karljohan så jag tar tacksamt mot tips vad gäller karljohan! Tack på förhand!
Hej AnnSofie.
Anledningen till att dom liger på tidningar är bara att jag inte vill ha dom direkt på arbetsbänken. Jag förväller och fryser in, jag torkar en del och använder sedan som krydda i såser och när jag kokar pasta eller bulgur. Jag lägger också in dom på italienskt vis. Jag ska försöka att lågga in receptet under Recept.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.