hej!
Har varit ute i två omgångar och plockat grynsopp, första gångerna jag provar den och den är GOD!
Iaf. jag rensade så noga jag förmådde, men när jag “förvällde” (kokade i egen vätska) så blev vissa bitar lite rödaktiga, vid närmare kontroll visade det sig att det var mask/larvgångar som jag inte sett när jag rensade - det ser så ut iaf. Är detta något jag bör unvika att äta eller spelar det ingen roll?
Haha härlig attityd!Peter
Lisa det beror helt på vem man är
förmodligen har jag satt i mig en eller annan larv,men kämpar för att inte göra det… *urk*
bara tanken på att det finns larver i svampen gör mig lite grönare i ansiktet
om du äter svampen själv är det väl ok,men kanske taskigt att bjuda nån på det
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.