Det bör vara samma sort allihopa då jag plockade dem i samma “koloni”. Hatten är klibbig och seg (nästan som skumgummmi) och går att böja (vilket bra knep :-)). Då är det örsopp då. Tackar så mycket!
Jag har aldrig provat att äta den, men tänkte prova. Ska man “flå” den (som smörsoppen)? Är den god Tina?
Jag tar inte bort hatthuden på örsoppen. Den snakar inte mycket men blir vackert rödlila vid tillagning.Smör o salt är ju gott.
Smakar det ingenting kan det ju inte smaka illa iaf.
Sandsopp är ingen höjdare stekt men somtidigare talare redan skrivit förträfflig torkad i sås.
Hittade två stora fina idag.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.