Jag har tidigare år prövat på att frysa Karl-Johan svampar efter att jag förvällt dem. Det har inte blivit bra. De känns slemmiga och är inte alls aptitliga trots att jag stekt upp dem efter att ha tinat dem. Torkade är helt OK, men finns det något bra frysknep till karl-Johan
Hej!
Jag tror proffsen (restauranger och så) fryser in små svampar hela och större skivade utan förvällning. Har inte provat det själv, men har hört att det blir bra. Förvällde svampen jag plockade i fredags, men jag håller med - den blir lite slemmig. Det blir i alla fall pasta med karljohan ikväll!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.