0 449 visningar

6 svar

Granblodriskor

BirgittaD

24 aug 2008 kl. 22:18

Hittade en hel korg full med små fina, men hur ta tillvara konservera eller torka? Någon som vet. Har aldrig haft problem förut de har hamnat i en blandsampsstuvning.

0

Elisabeth jansson

24 aug 2008 kl. 22:25

Hej!

Gör som du gör med kantarellerna när du fryser in dem!
De blir snabbt färgförändrade när man skurit i dem,men det är ingen fara!

0

BirgittaD

24 aug 2008 kl. 22:29

Har inte plats att frysa, därför frågan.

0

Kurt

25 aug 2008 kl. 07:13

Det går bra att salta in eller torka också.

0

Peter, Linköping

25 aug 2008 kl. 08:43

Att salta in skulle jag definitivt prova på. Deras smak passar fint till det.

0

Totte Gbg

25 aug 2008 kl. 09:00

Varför inte prova att konservera dom?

0

BirgittaD

25 aug 2008 kl. 09:13

Tack för svar saltar in gör jag med skägg, skogs och pepparriskor men ska konservera ett par burkar.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone