0 382 visningar

4 svar

Taggsvamp?

e

25 aug 2008 kl. 14:31

Hej!
Bör jag förvälla taggsvampen innan infrysning eller går det bra som den är? Läste att den bör ej torkas?
Tack på förhand!

0

Boman

25 aug 2008 kl. 15:13

Jag har både fryst in den som den är och kokat in vätskan i en stekpanna(ihop med kantareller), båda verkar bli lika bra. Men jag tar bort taggarna, en vana.

0

Susanne Roberton, Stockholm

25 aug 2008 kl. 17:44

Varför tar Du bort taggarna?

0

Marianne

25 aug 2008 kl. 18:23

Jag kokar in vätskan i en stekpanna eller kastrull. Jag tar också bort taggarna. Tycker det blir “skräpigt” annars.

0

Boman

25 aug 2008 kl. 18:33

Det blir så “skräpigt” utseende på maten och jag tycker att de klias i halsen.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone