Om matsvamp från Systembolaget.
http://www.systembolaget.se/MatochDryck/Menyer/V%C3%A4lkommen+till+svampriket.htm
Jag har läst den (i Systembolagets tidning) och de tipsar generellt om vin till svamp, men tyvärr inte skräddarsytt till respektive svamp (och tillagningssätt/tillbehör etc.).
Vill minnas att de pushar en fatlagrad chardonnay ganska hårt. Det må vara så, men en inte alltför kraftig röd italienare skulle vara mitt utgångsbud.
Kanske Vinfantasten kan ge oss lite fler tips?
Jamen va roligt att den fanns på nätet oxå, det var den jag tipsade om för ett tag sedan:)
Man kan ju vara med o tävla om en svampbok tom.31 okt:)
http://svampguiden.com/forum_visa.asp?inr=100092&fnr=1&sok=Totte&Start=0&Offset=50&7
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.