0 403 visningar

1 svar

förvällning

Kidde

28 aug 2008 kl. 22:47

står och tittar på min röra av soppar i stekpannan och förundras som alltid över vilken mosaik av färger det blir. Vilka är det som blir mörkbruna och vilka behåller sin vita färg? nån som vet? hur lång tid brukar det ta för er att förvälla säg en liter i sockerbits-stora bitar? när de är hyfsat torra.

0

Hyltran

30 aug 2008 kl. 18:25

Det räcker väll med att “mosaiken” stormkokar några ögonblick för att man ska kunna frysa in “mosaiken”/svanpen.

Ska man hälla av vattnet eller låta det koka bort?

Det gör man väll som man vill det blir lika gott vilket som. 

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone