Svar ja. Jag kör alltid de båda sorterna ihop om jag hittar båda. Jag brukar inte koka dem längre än tills de sjunker. Bitar dem först in i kallt vatten, sköljer i flera vatten, kokar upp när inget mer mjölk lossnar i vattnet(de kan stå svalt tex över natten i kallt vatten om det blir sent) och så kokar jag dem. Svalka ned dem snabbt, i kallt vatten går fortast.
Stek sakta och länge med lite lök/vitlök, salt och kanske lite peppar, bacon eller fläsk om du äter det(jag är veggis, mums på macka eller på pasta. Häll på lite grädde och låt puttra annars och ha som sås till vad du vill.Gott med bara potatis också. Det är en mycket användbar svamp så du kan göra pajer och piroger med dem(stekt då) eller färs till biffar. Salta in går också om du har plats. jag kokar av mina, kramar ur det mesta vattnet och fryser till vintern.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.