Ofta när jag plockar soppar är de såååå fula och äckliga under på rörlagret men när man delar dem så är köttet vitt och fint.
Gör det något om de är fula? Blir de dåliga eller osmakliga?
Här kommer ett exempel.
De svamparna hade fått stanna kvar i skogen, Känner efter på hatten om Kj är mjuka, låter de fasta får de följa med, annars lämnar jag dem kvar. Jag är kräsen med svamp och det finns ju så mycket, så varför plocka allt. Andra tycker säkert annorlunda. Det är väl en fråga om tycke och smak så länge de inte är skämda. Jag skulle inte äta ruttnande äpplen heller.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.