Otroliga mängder med KJ.Efter en veckas skördande börjar armar och knän protestera.Dagens två korgar plockades på ca. 40 min plus gångtid. Preparering för torkning tar lite längre tid och är ju inte lika rolig, men med 40 års erfarenhet som kock går hackandet rätt så bra.
Hehe.. påminner om ett kort jag tog i somras, men med aborrar (lite av det splattigare slaget då min son arrangerade bilden).
Men, jag har just skivat upp lite KJ fötter men inte alls sådana mängder. Jag tänkte torka fötterna och hårdsteka de skivade hattarna och bjuda på i kväll.
Finns det något man föredrar smakmässigt när det gäller torkning av KJ? Hattar, fötter eller blandat?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.